Discover Reizen

Wil of kun je niet minstens een aantal weken als vrijwilliger aan de slag, maar wil je wel een land op een bijzondere manier ontdekken? Discover Reizen geeft je daarvoor de kans!  

Voor wie een unieke ervaring wil delen met anderen. Wie écht de andere kant van een land wil zien. Wie projecten van dichtbij wil zien. Wie op zoek is naar een waanzinnig avontuur met vrienden, een onvergetelijke vakantie met het gezin of gewoon eens iets anders wil. Be More Discover laat jou in 2 weken Afrika of Azië ontdekken door de ogen van de lokale bevolking. 

Met Discover Reizen kun naar Cambodja, Malawi, Uganda, en Zuid-Afrika. Het is genieten van een heerlijke vakantie waarbij je wild spot in de natuurparken in Afrika, relaxt bij een prachtig meer of prachtige tempels in Cambodja bewondert. Je wordt nog meer ondergedompeld in de cultuur en ervaart ook nog even de enorme gastvrijheid van onze projectleiders, die je graag een paar dagen mee op pad nemen binnen hun project.  

Met Discover Reizen betaal jij als reiziger niet alleen een eerlijke prijs, maar ontvangen al onze partners ook een eerlijke vergoeding voor hun werk. Omdat wij al jaren samenwerken met projecten en kleine ondernemers in onze regio's, hebben we prachtige reisprogramma's ontwikkeld. De tourguides selecteren we op hun enthousiasme voor het vak, hun kennis van het land en de eigen ontwikkeling. Zij begrijpen wat echt speciaal is voor reizigers die met Eerlijk Reizen weg gaan en kunnen op deze manier hun eigen toekomst opbouwen. 

Meer weten? Kijk snel op www.be-more.nl/reizen of neem contact met ons op!

Frida Bloemendal

Name: Frida Bloemendal
Leeftijd: 55

Was vrijwilliger bij Palm Tree van 24 mrt 2014 tot 18 apr 2014

Was vrijwilliger bij The Farm van 24 feb 2014 tot 21 mrt 2014

Laatste nieuws van Be More

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die bij Be More gebeuren? Lees hier alle nieuwsberichten! 

Be More

Wil je meer weten over Be More, kijk dan even op hun website www.be-more.nl. Je vindt daar het laatste nieuws, meer informatie over mijn project en je kan er donateur worden!

Aantal bezoekers: 9162

Inloggen

RSS Feed